Uma Thurman podstúpila ako mladá ťažké rozhodnutie: Tušili ste o nej TOTO?

Dcéra Umy Thurman prekvapila fanúšikov drsným vyhlásením. Po zrušení práva na potrat v USA uviedla, že keby jej matka v minulosti nepodstúpila potrat, Maya by dnes nebola na svete!

Herečka Maya Hawke vytiahla pred fanúšikmi rodinnú históriu. Najstaršia dcéra hercov Umy Thurman a Ethana Hawkea prezradila, že by dnes vôbec nebola na svete, ak by jej mama nepodstúpila interrupciu. Hawke to povedala v talkshow The Tonight Show. Tam sa rozhovorila o eseji, ktorú jej matka napísala o interrupcii, ktorú podstúpila ešte ako násťročná! 

"Keby to neurobila, nestala by sa tým, kým sa stala, a ja by som neexistovala. Životy oboch mojich rodičov by boli totálne vykoľajené, keby nemala prístup k bezpečnej a legálnej zdravotnej starostlivosti – základnej zdravotnej starostlivosti," uviedla v programe v reakcii na zrušenie práva na potrat v USA. Pokračovala, že zatiaľ čo "bohatí ľudia budú mať vždy možnosť podstúpiť interrupciu, mnohí ľudia nielen nebudú môcť splniť svoje sny, ale môžu aj prísť o život a o svoje bezpečie". 

Uma Thurmanová má nakoniec tri zdravé deti. Maya Hawke je staršou dcérou herečky a herca Ethana Hawkea, ktorí tvorili manželský pár v rokoch 1998 až 2005. Maya má ešte mladšieho brata Levona Roana. Po rozvode s Hawkom sa Ema Thurman dala dokopy s francúzskym finančníkom Arpadom Bussonom, s ktorým má ešte najmladšiu dcéru Lunu Thurman-Busson.

Zdroj: Profimedia

​Sledujte film Ako dostať deda z domu s Umou Thurman dnes o 20:35 na JOJke!