Dokonalý ex manžel? Jiří Langmajer neskrýva hrdosť na dcéru: Chválu posiela bývalej žene!

Herec Jiří Langmajer je právom hrdý na svoje dve dospelé dcéry Terezu a Júliu, ktoré má so svojou bývalou manželkou Kamilou. Dnes je ženatý s herečkou Adélou Gondíkovou, ale nemá problém verejne pochváliť svoju bývalú manželku!

Jiří Langmajer, ktorý je známy tým, že si stráži svoje súkromie, sa vo svojom poslednom príspevku podelil o krásne správy. Jeho dcéra vyštudovala vysokú školu. "Som na teba taký hrdý. Dcéra je magisterka. Múdra po svojej matke. Gratulujem," pochválil sa Jiří. Aby nebola, keď je jej matka Kamila profesorkou matematiky! 

Obe dcéry sú tiež hrdé na svojho otca a zriedka zmeškajú jeho premiéry filmov. Nezmeškali ani premiéru nového filmu, kde Jiří Langmajer hrá. Prišla sa pozrieť aj dcéra Adély Gondíkovej Nela. Všetky tri dámy sa spolu bavili, takže je zrejmé, že ani po rozvode nie sú v rodinách žiadne spory. A v poslednej dobe sa zdá, že herec sa stal trochu komunikatívnejším. Jiří Langmajer sa stal starým otcom, keď mu staršia dcéra Tereza porodila syna Timoteja. A hovorí, že si užíva svoju novú úlohu. "Mám vnúča, cez víkend bol s nami malý Timík, takže je možné, že o šestnásť rokov mi príde povedať: Dedko, chcem byť hercom...," zdôveril sa Langmajer pred dvoma rokmi! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jiří Langmajer (@jirkalangmajer)

Sledujte film Bezva ženská na krku s Jiřím Langmajerom dnes o 20:35 na JOJke!