Gýč či ešte je to v norme? Známe tváre na vianočnej výzdobe rozhodne nešetrili!

Niekto má rád poriadne gýčové Vianoce, iný to s výzdobou nepreháňa. A naše známe tváre sa chcú rozhodne ukázať!

Jasmina Alagič stavila na poriadne veľkolepú výzdobu. Tá začína už pred dverami jej domu. Dvere celé ozdobené vianočnými guľami a imitáciou cukroviniek. Na kraji dokonca legendárna vianočná postavička Grinch. Tak tomu sa povie poriadna vianočná výzdoba!

U moderátora šou Česko Slovensko má talent sú to tento rok prvé Vianoce spolu so synčekom. David Gránsky si toto obdobie s manželkou Nikolou naplno vychutnáva. Malý drobec už poriadne narástol a vyzerá to, že je fotogenický po rodičoch. Pozrite, ako mu to pod vianočným stromčekom svedčí!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nikola Gránská (@nikcuusek)

Marta Jandová miluje sezónne oblečenie a doplnky. Do rovnakého vianočného pyžamka sa obliekla spolu s nevlastnou sestrou. Otcovi - spevákovi Petrovi Jandovi - na hlavu navliekla rozkošný vianočný klobúčik. Ten síce nevyzerá v ňom najšťastnejšie, no dcére rád dopraje radosť z obdobia, ktorá tak miluje!

Moderátorka Soňa Skoncová je už nejaký čas na materskej dovolenke. Mala preto čas krásne vyzdobiť svoj príbytok. Na stromčeku nechýbajú farebné gule a iné ozdoby. Veľký strom umiestnila do stredu obývačky, aby si ho nemohol nikto nevšimnúť. Soňa má vkus nielen na obliekanie, ale aj zdobenie!

Na rozdiel od známej moderátorky, Zuzanita má rada všetko zladené do jednej farby. Tento rok sa tou top farbou pre ňu stala strieborná. "Moje ľadové kráľovstvo. Väčšinu dekorácií som si vyrobila vlastnými šikovnými ručičkami. Čo na to hovoríte?" prezradila, že bola tento rok veľmi šikovná!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Zilincikova (@z.u.z.a.n.i.t.a)

 

Dominika Cibulková rozhodne na vianočnej výzdobe nešetrila. Jednoduché a elegantné dekorácie ladila do základných vianočných farieb, červenú by ste však nenašli. Výzdobu si nechala spraviť od profesionálov!

Zdroj: TV JOJ

Tagy: Vianoce