Čomu vďačí za svoj dokonalý vzhľad? Andrea Verešová prezradila tajný recept na krásu!

Modelka Andrea Verešová sa už dlhé roky udržiava v top forme. V čom spočíva jej tajomstvo krásy a skvelej postavy?

Nemyslite si ale, že má Andrea top formu zadarmo. Pravidelne na sebe pracuje. Ako sama rozhovore pre Top Star priznala, cez zimu sa jej občas podarí nabrať nejaké dve až tri kilá, no pred letom presne vie, čo s tým má robiť. V tomto období obmedzí cukor či mäso a dopraje si veľa športu. „Tak okrem tej stravy, ktorá myslím si, že tvorí sedemdesiat percent a je veľmi dôležitá, tak je určite dôležitý pohyb, predovšetkým vekom,” vysvetlila modelka pre Top Star.

Ako sama uviedla, s pribúdajúcimi rokmi sa mení aj jej tréningový plán. Medzi svoje aktivity zaradila aj také, ktoré jej doteraz neboli príliš po vôli. „Je to už na nás vidieť. Treba na tú postavu aj nejaké kardio, tak ja mám rada bicykel. Teším sa už teraz, kedy budeme môcť vyraziť do prírody. Ale nemám rada behanie,” prezradila o sebe Verešová.

Naopak miluje plávanie, ktoré si nenechá nikdy ujsť. S posilňovňou sa až tak nekamarátia, no modelka si uvedomuje, že môže byť dosť nápomocná. „Ja úplne tú posilňovňu nepreferujem, ale vekom je určite dobrá na spevnenie istých partií tela,” dodala v rozhovore pre Top Star.

Andrea Verešová Zdroj: Profimedia