Zuzana Plačková už na TOTO nenachádza slová: Neuveríte, čo jej ľudia ukradli z podniku!

Podnikateľka Zuzana Plačková sa poslednú dobu nestačí čudovať. Na svojom Instagrame sa otvorene podelila s bizarnou situáciou. Neuveríte, čo všetko sú ľudia schopní kradnúť jej z kaviarne!

Situácia, ktorú nepochopí hádam nikto! Zuzana Strausz Plačková si vybudovala niekoľko biznisov, medzi ktoré patria aj úspešné kaviarne. Je tak známa najmä tým, že drinky či zákusky servíruje netradičným spôsobom. K tomu patria napríklad aj pozlátené príbory. No a zdá sa, že tie padli do oka návštevníkom natoľko, že si ich vzali so sebou domov. „Ja sa nestačím čudovať, čo všetko sú už ľudia schopní pokradnúť. Je to tu pod kamerovým systémom a aj tak mi z lavičiek ukradli dosť drahé podsedáky. To však nie je všetko. Na pravidelnej báze dokupujem príbor a poháre a niektoré riady sú dokonca pozlátené,“ prezradila rozhorčená Plačková Novému času. Dokonca im údajne menia ich príbory za staré, ktoré si prinesú a tie z kaviarne si naopak odnesú.

To však nie je to najhoršie a zďaleka ani najbizarnejšie! Podnikateľka priznáva, že sa ľudia neštítia okrádať ju ani na toaletách. „A už naozaj nepochopím, že nám ľudia kradnú použité vonné guľôčky zo záchodov alebo toaletný papier či iné hygienické pomôcky. Ako môže niekto prísť do podniku, zobrať si do kabelky náš toaletný papier a odísť?“ dodala Zuzana Plačková. Nuž, zdá sa, že je v dnešnej dobe možné naozaj všetko!

Zdroj: Instagram/QP