Veľké implantáty sú minulosťou: Zuzana Plačková šokovala radikálne zmenšeným dekoltom!

Zuzana Plačková je po operácii pŕs už zase fit, a tak si môže aktuálne letné teploty užívať v plavkách pri bazéne. Podnikavá influencerka prvýkrát ukázala zmenšené prsia v bikinách!

Zuzana Plačková si kedysi nechala implantáty vyrobiť na mieru, pretože také veľké sa ani nepredávali. Viac ako desať rokov potom na hrudi nosila „bomby“, ako svoje mohutné prsia sama nazývala. Tým dňom už je ale koniec. Nedávno totiž podstúpila ďalšiu plastiku, počas ktorej si tentokrát svoje prsia nechala zmenšiť. "Som mega šťastná – ja mám malé prsia. Je mi až do plaču. Ja som taká šťastná, to si ani neviete predstaviť," rozplývala sa po operácii na Instagrame. "Na termín som čakala rok, bola som na konzultáciu, keď som bola tehotná. S pánom doktorom sme vybrali veľkosť 325 ml, na moju výšku také troječky, do ručičky, pevnučké a ja som nadmieru spokojná. Po tých rokoch, čo som mala také veľké bomby, už som túžila po malých prsiach," zverila sa fanúšikom!

Operácia vyšla na výbornú a rovnako aj následná rekonvalescencia. Teraz už je mama ani nie ročného Diona zase fit a začiatok leta si tak môže užívať v plavkách pri bazéne. A práve vďaka novým fotkám v bikinách sa môžu fanúšikovia konečne po prvýkrát detailnejšie pozrieť, ako jej prednosti aktuálne vyzerajú. Rozdiel je to skutočne veľký!

Zdroj: IG/queen.plackova