Krásna správa! Slávna speváčka čaká bábätko: Pozrite, ako originálne to oznámila svetu!

Rodina slávnej speváčky a herečky sa rozrastie o ďalšieho člena! Kráska ocenená cenou Grammy totiž slávnostne oznámila, že čaká svoje, v poradí už štvrté dieťa.

Speváčka Ciara na sociálnej sieti poriadne prekvapila svojich priaznivcov. Na svojom oficiálnom profile totiž zverejnila pôsobivé, čiernobiele video, ktoré zachytáva jej siluetu. Keď sa potom otočí ku kamere bokom, niet pochýb, že je v požehnanom stave. Originálny spôsob, ktorým oznámila svojim followerom, ktorých má viac ako 34 miliónov a vlastne aj celému svetu svoje tehotenstvo, sa dočkal nadšených reakcií.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ciara (@ciara)

Pod príspevkom sa hromadia gratulácie nielen od fanúšikov, ale aj od slávnych osobností, napríklad od herečky Jennifer Aniston. Či sa rodina talentovanej speváčky a úspešného hráča amerického futbalu Russella Wilsona rozrastie o dievčatko, alebo chlapca, to zatiaľ nie je známe. Do rodiny im tak pribudne už štvrtá ratolesť. So svojím manželom má totiž ešte dcéru Siennu a syna Wina. Zo svojho predošlého vzťahu má syna menom Future.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ciara (@ciara)