Ako vznikala hudba k Popoluške - Muzikálu na ľade? Pre Petra Maláska to bol splnený sen!

Popoluška - muzikál na ľade prinesie divákovi skutočný zážitok. Svoje zohrá nielen herecké obsadenie, ale aj skvelá hudba, ktorú má na svedomí Petr Malásek!

Petra Máláska netreba nejak zvlášť predstavovať. Český hudobník a klavirista je dobre známym pojmom v televíznej a filmovej brandži, no taktiež spolupracuje s množstvom spevákov či speváčok. Charakteristický je a svojou pokorou napriek tomu, koľko úspechov má na svojom konte. Pre tvorcov ľadového muzikálu teda bol práve on jasnou voľbou. "Nie je väčší splnený sen pre autora hudby, ako keď dostane ponuku robiť hudbu pre rozprávku. Keď je tá hudba k rozprávke formou muzikálu, to je to najviac, čo ho môže stretnúť," prezradil Peter Malásek pre joj.sk. Ako dlho trvá tvorba takejto hudby vás možno prekvapí. Nie je to vôbec niekoľkodňová záležitosť. "Pripravovali sme to asi pol roka," povedal nám v rozhovore! 

Prečo je pre autorov hudby splneným snom robiť hudbu k rozprávke? "Človek môže svoju fantáziu pustiť na špacír neobmedzeným spôsobom. Aj ja mám v sebe kúsok dieťaťa a snažím sa ním pozerať na svet z pozície hudobného skladateľa," prezradil nám tiež. No hudbou chcel, samozrejme, zaujať nielen detského, ale aj dospelého diváka. A to sa mu určite podarilo. Muzikál má u našich susedov veľký úspech a sme radi, že mieri aj k nám! 

Ak ešte nemáte darček pre blízkych, možno ich poteší práve kúzelné predstavenie! Lístky zakúpite TUTU