Známi moderátori sa zmenili na Mokrých banditov zo Sám doma: Wau, toto sa fakt podarilo!

Legendárny film Sám doma by nebol tým čím je bez Mokrých banditov. Zloduchovia Harry a Marve sú rovnakými ikonami ako samotný Kevin a okamžite si ich s obľúbenou vianočnou snímkou spájame. Keď sa preto za nich prezliekli dvaja známi slovenskí moderátori, fanúšikovia jasali!

Vianoce bez kultovej vianočnej série Sám doma by azda ani neboli Vianocami. Aj tento rok máte možnosť vidieť túto legendárnu snímku na obrazovkách JOJky, pričom zaujímavosťou je, že táto snímka oslavuje už neuveriteľné 33. narodeniny. Príbeh o neposednom Kevinovi, ktorý zostal počas najkrajších sviatkov v roku bez rodiny odkázaný len na svoj dôvtip a šikovnosť, si odvtedy získal srdcia miliónov ľudí po celom svete, vrátane Slovenska. Od čias nakrúcania sa veľa vecí zmenilo. Na nespoznanie je nielen dom, v ktorom sa nakrúcal prvý diel, ale pochopiteľne aj samotní herci. A to nielen predstaviteľ Kevina či jeho súrodenci, ale aj nezabudnuteľná dvojica "mokrých banditov", ktorá mu po celý čas strpčovala život.

Daniel Stern Zdroj: reprofoto

Joe Pesci Zdroj: reprofoto

​​Nešikovných zlodejov si zahrali herci Daniel Stern a Joe Pesci. Prvý z dvojice si strihol rolu nešikovného a tak trocha hlúpeho zlodeja Marva, ktorá sa stala azda jeho najznámejšou, hoci predtým aj potom si zahral v desiatkach ďalších filmov či seriálov. Druhý si zahral nielen chytrejšiu polovičku zlodejskej dvojice v prvom i druhom filme Sám doma, ale napríklad aj v troch častiach Smrtonosnej zbrane a v mnohých ďalších filmoch. Obaja herci sú dodnes veľkými priateľmi. Na filmových Mokrých banditov sa na chvíľu zmenili aj moderátori Marcel Forgáč a Milan Zimnýkoval, ktorí majú vo Funradiu už dlhé roky svoju Rannú šou. Pri premene nezabudli ani na detaily, akými sú otlačená žehlička na čele či perie na obhorenej čapici. Takmer na nerozoznanie od originálu, čo poviete?

Marcel Forgac a Milan Zimnykoval Zdroj: Facebook Ja som Funradio


Sledujte obľúbený film Sám doma už v piatok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Sám doma