Roman Pomajbo má v otázkach rodičovstva jasno: Neuveríte, čo daroval dcére na 15. narodeniny!

Roman Pomajbo je nielen obľúbený herec a zabávač, ale aj o svojom intelekte presvedčil Slovensko vďaka relácii Heslo. A povedal nám aj zaujímavú pikošku zo svojho súkromia!

Obľúbený herec sa netají tým, že nadovšetko miluje svoje ratolesti. Doma má tri dcérky a jedného chlapčeka. A práve s najstaršou sa mu spája krásna spomienka. Na jej 15. narodeniny ju totiž vzal na dovolenku. Na tom by nebolo nič zvláštne, ak by nešli len sami dvaja a nešlo by o indiánsku tradíciu. "Ako to vysvetlíte v rodine, keď máte štyri deti? Vymyslíte si príbeh," povedal Roman, ako to vlastne celé začalo. A práve najstaršiu z dcér vzal ako prvú podstúpiť tento nový zvyk v rodine!

Nielen dcéru, ale aj samotného Romana táto "skúška" ich vzťahu preverila a tiež ho veľa naučila. "Nastavila mi zrkadlo. Pochopil som, čo chce odo mňa jej mamička. Povedal som jej, že je tu somnou. Ona si robila svoje, štrikovala, plietla. Ja som čítal. Bolo to úžasné. Navzájom sme sa obohatili," prezradil pre joj.sk. Ako však prezradil, pobyt absolvovali v krásnom rezorte a mali teda aj dovolenku v pravom slova zmysle. Aký výlet s ocinom podstúpia ďalšie s ratolestí v budúcnosti? Roman Pomajbo povedal, že už si hľadajú miesta, kam by chceli ísť!

Sledujte Heslo každý pondelok o 20:40 na JOJke!