Jiří Mádl zmenil vzhľad na nepoznanie: TÝMTO krokom sa vrátil do pubertálnych čias!

Je to vôbec ešte on? Český filmový herec, režisér, scenárista a tiež spisovateľ Jiří Mádl poriadne prekvapil svojich priaznivcov zmenou imidžu. Zhodil totiž fúzy, čo nosil posledných pár rokov!

Niekdajšia hviezda snímok Snowboarďáci či Rafťáci má posledné roky, čo sa zbavil nálepky herca v najazdených komédiách a začal sa venovať písaniu a réžii, podstatne serióznejšiu vizáž. Veľmi jej prispievali aj husté fúzy, ktorými sa pýšil. Jiří Mádl vďaka nim vizuálne pôsobil oveľa vážnejším a možno aj trošku starším dojmom. Prednedávnom sa však zase vrátil k mladistvejšej image.

Otec maličkého synčeka Františka, ktorý prišiel na svet koncom predminulého roka, totiž svoju ozdobu tváre, čo v očiach žien často robí z chlapcov skutočných mužov, po dlhých troch rokoch zhodil. A prečo sa k tomuto kroku odhodlal? To má veľmi jednoduché vysvetlenie. Kvôli natáčaniu. "Chceli ma dobovo oholiť," hlásil herec na sociálnej sieti vo svojich instastories, ktoré prezdieľal český Blesk. V novom nemeckom filme má podľa všetkého Mádl nejakú vážnu úlohu. Isté je, že je to jeho prvý krôčik do sveta zahraničnej kinematografie, ktorú by tak rád dobyl. Podľa zverejnenej selfie bolo zrejmé, že ani sám Mádl si nie je istý, čo si s týmto svojím (staro) novým výzorom počať. "No neviem, či vyzerám mladšie, alebo naopak staršie?" Dumal rozpačito sympaťák, ktorý na plátnach kín často tvoril duo s Vojtěchom Kotkom. 

Zdroj: Blesk, Instagram, Profimedia

Sledujte Pánsky klub dnes o 20:40 na JOJke!

Tagy: Jiří Mádl