Hana Vagnerová priznala, že stvárniť matku len vo filme je náročné: Čo musela podstúpiť?

Hana Vagnerová sa ako herečka musí občas ocitnúť aj v úlohe, ktorú sama nikdy nezažila. Krásna Češka zatiaľ nie je mamičkou, preto bol pre ňu filmový pôrod a materstvo celkovo výzvou!

Príbeh filmu Matky zobrazuje štyri najlepšie priateľky - Sáru, Zuzanu, Elišku a Hedviku - ktoré si toho spolu veľa prežili. Rady sa zabávajú a diskutujú o mužoch. Okrem toho však už zažívajú prvé pôrody či náročné obdobie svojich detí. O to viac ich materstvo spája. Čo je však najdôležitejšie, mladé ženy si môžu byť isté, že sa vzájomne nepodrazia, neoklamú a v prípade núdze si nezištne pomôžu. A vždy sú jedna druhej nablízku.

V hlavnej úlohe dnes večer na JOJke uvidíte skvelé české herečky - Petru Hřebíčkovú, Sandru Novákovú, Hanu Gregorovú a slovenskú herečku Gabrielu Marcinkovú. Tie si sadli nie len na pľaci, ale aj v súkromí. O to viac fungovala kamarátska chémia medzi nimi. Tri z nich sú mamami aj v súkromnom živote, Hana však na svet zatiaľ dieťatko nepriviedla, a preto bolo pre ňu celkom náročné zhostiť sa niektorých úloh súvisiacich s rolou matky. Inšpiráciou pri filmovom pôrode bola jedna influencerka. "Našla som si jednu influencerku a tá si svoj pôrod skutočne natočila. Scenáristi vôbec neboli tak ďaleko od pravdy. Sú ženy, ktoré si svoj pôrod točia a delia sa o svoje zážitky s miliónmi ľudí," zdôverila sa Hana pre český Blesk. 

Nenechajte si ujsť film Matky dnes o 22:50 na JOJke!