Vážne obavy Meghan Markle: Bude sa opakovať rodinná história?

Manželka princa Harryho sa desí budúcnosti. Meghan Markle, o ktorej detstve sa často píše nie príliš pekne kvôli napätým rodinným vzťahom, má strach, že to isté raz spoznajú aj jej deti Archie a Lilibet.

Rodičia Meghan Markleovej sa v minulosti rozviedli a jej vzťahy so sestrou Samanthou a bratom Thomasom nie sú vôbec dobré. Napriek tomu podľa odborníka na kráľovskú rodinu Toma Quinna vojvodkyňa len ťažko znáša, keď sa o jej detstve a vzťahoch v rodine hovorí ako o dysfunkčných. Hoci sa aj s Harrym vzdala kráľovských povinností úplne dobrovoľne a odišli spolu do Ameriky, trápia ju obavy, že u jej dvoch detí sa bude opakovať nepríjemná história.

V priebehu ich sťahovania do amerického Montecita mal Archie iba rok a malá Lilibet ešte nebola ani na svete. Celý svoj život tak zatiaľ prežila v USA. S odstupom času od sťahovania sa ale Meghan zrejme niektoré veci rozležali v hlave a uvedomila si, že jej deti nemajú žiadny vzťah so svojimi bratrancami Georgom, Lousiom a sesternicou Charlotte. „Meghan miluje myšlienku mať veľkú šťastnú rodinu a nenávidí, keď ľudia opisujú jej detstvo a jej rodinu ako nefunkčnú,“ uviedol odborník na kráľovskú rodinu Tom Quinn pre britský Mirror.

„Priateľ páru, jeden z mála aristokratických priateľov Meghan z doby, keď bola v Spojenom kráľovstve, povedal, že Meghan chýbajú niektoré aspekty tamojšieho života a obáva sa, že ju jej deti budú obviňovať, pokiaľ nikdy neuvidia svojich bratrancov a sesternicu. Ako dospelí potom môžu mať pocit, že o to boli pripravení,“ prezradil Quinn, aké informácie sa k nemu dostali.

Zdroj: youtube/screenshot The Telegraph

Vzťah Harryho a Meghan so zvyškom kráľovskej rodiny je v posledných rokoch veľmi napätý, vzhľadom na kontroverzné tvrdenia, ktoré manželia celému svetu povedali. Do Británie pritom Harry zavíta už o pár dní, aby oslávil 10. výročie Invictus Games. Dňa 8. mája by mal mať dokonca prejav na špeciálnej bohoslužbe v Londýne. Meghna a deti sa k nemu ale údajne nepripoja.