Ufon zhodil masku! TÚTO celebritu by ste pod ňou rozhodne nečakali!

Je z kola von. V šou Zlatá maska defintivne skončil Ufon. Ktorá celebrita ukrývala svoju identitu v zelenom kostýme s tykadlami?

Už siedmy zábavný večer plný spevu, hudby a tanca je za nami. Dnes sa na pódiu predstavilo spolu šesť masiek, ktoré zo seba vydali maximum, aby zabojovali o priazeň detektívov a divákov. Avšak pravidlá hry sú neúprosné a na konci každej šou musí jeden z kola von. Dnes si "Čierneho Petra" vytiahol Ufon, hoci jeho podanie piesne Šiel, šiel od Karola Duchoňa bolo famózne. No nestačilo to a tak musel odhaliť svoju identitu. V kostýme Ufona sa skrýval spevák David Kraus. Boli by ste to povedali? 

Zdroj: TV JOJ

David Kraus je český spevák, skladateľ, textár a herec. Je tiež synom moderátora a herca Jana Krausa a herečky a výtvarníčky Jany Krausovej. Do povedomia sa dostal humorným hitom Zuzana a zahviezdil aj v hudobných vstupoch talkšou svojho otca pod názvom Uvolněte se prosím či Show Jana Krause. Živí sa tiež výrobou hudobných podkladov a scénickou hudbou.

​​O týždeň v sobotu sa na pódiu vystriedajú zostávajúce masky. Nebudú chýbať ani vtipní a rozhľadení detektívi, ktorí sa budú snažiť identitu celebrít odhaliť. O zábavu bude určite postarané, preto nezabudnite sledovať šou Zlatá maska.

Pozrite si ešte raz posledné vystúpenie: 

Tagy: Zlatá maska