FOTO Danica Matušová z 1890 ukázala svojho synčeka: Toto je náš malý Lukáško!

Zo sympatickej herečky je šťastná mamina.

Jednou z hlavných postáv obľúbeného historického seriálu 1890 bola aj mladá grófska dcéra Júlia, ktorú stvárňovala sympatická mladá herečka Danica Matušová. Diváci si ju však môžu pamätať napríklad aj z kultového Paneláka.

Danica Matušová s kolegom Jurajom Hrčkom a manželom Erikom Peťovským pred pôrodom Danica Matušová s kolegom Jurajom Hrčkom a manželom Erikom Peťovským pred pôrodom Zdroj: Archív DM

Zo sympatickej 33-ročnej herečky, ktorá sa v 1890 zaplietla sa so šviháckym detektívom Martonom, ktorého hral Ján Koleník, sa však nedávno stala čerstvá mamina. Danica pred vyše mesiacom priviedla na svet svojho rozkošného synčeka, ktorému dali s manželom, hercom Erikom Peťovským, meno Lukáško. Ich klbko radosti sa narodilo presne 2.októbra 2018 a mamička aj s Lukáškom sú zdraví a šťastní. Divákom JOJky rodinka poslala aj spoločnú fotku pred pôrodom, ako aj aktuálnu z týchto dní, kedy už chodia všetci traja spolu na jesenné prechádzky. Sympatickej rodinke prajeme veľa síl, zábavy a zdravia do života.

Danica Matušová so svojím Lukáškom Danica Matušová so svojím Lukáškom Zdroj: Archív DM

VIDEO - 1890 Herci sa vrátili na miesto "činu":

HLÁŠKYZO SERIÁLU