Tento dezert musíte vyskúšať doma: Ovácie na nepečený CHEESECAKE nemali konca!
Dezert, ktorý vychválila aj kráľovná cheesecakeov? "Som na dezerty háklivá, keď mi nechutí, ostane celý na tanieri," prezradila Adriana Kneissl. Tak to musí byť iný level dezertu, keď chutil aj ostrieľanej cukrárke. Pripravil ho tento týždeň Adam Plevko, ktorý sa Bez servítky zúčastnil už tretíkrát. Pri jeho príprave použil maliny aj pistácie. Ak ste fanúšikom týchto chutí, možno vás prekvapí, ako dobre budú ladiť spolu. Vyváženú kombináciu hostia vychválili až do nebies!
Trúfate si navariť za 3000 eur? Okrem tisícky za účasť si ako výherca odnesiete ďalších 2000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!
Šlo pritom o jednoduchý recept, ktorý zvládnete pripraviť doma aj bez pečenia. Recept nájdete na stránke joj.sk. Adam si dal záležať však na dizajne, ktorý je skutočne hodný kráľov. Všetko, čo sa dalo, zasypal jedlým zlatom. "Toto je dezert hodný tritisíc euro, neviem, čo teraz budeme robiť," povedala na jeho adresu zase Katarína Jesenská!
Archív Bez servítky nájdete na JOJ PLAY! Pozrieť si tu môžete premiérovú časť skôr než v TV!