Andrea Verešová v kuchyni: Pozrite, ako jej to pristane v zástere!

Čas Vianoc sa nezadržateľne blíži a okrem zháňania darčekov si treba nájsť čas na upratovanie a varenie. Svoje o tom vie aj modelka Andrea Verešová. Nie je to tak dávno, čo sa ukázala v zástere a priamo "pri práci".

Andrea Verešová patrí k najkrajším ženám šoubiznisu a živí sa modelingom, zjavne je šikovná aj ako žienka domáca. V čase, keď svet paralyzoval nebezpečný koronavírus a ako Slovensko, tak aj Česko hneď v marci pozatváralo reštaurácie, obchody i školy, museli sa mnohí prispôsobiť novej situácii. Výnimkou nebola ani krásna modelka Andrea Verešová. Tá vtedy zavesila na sociálnu sieť video, na ktorom je zachytené jej varenie. Na sebe má dokonca zásteru. K videu dala aj trefný hashtag #varimedoma. No posúďte sami, či sa do kuchyne hodí.

Na JOJku mieri nové kuchárska šou s názvom Bez servítky. Varenie je stále populárnejšie a mnohí sa radi učia nové triky, ochutnávajú netradičné jedlá či inak experimentujú v kuchyni. Už 4. januára môžete na obrazovkách televízie JOJ sledovať každý deň iné kuchárske umenie, čaká vás tiež množstvo zábavy a silné emócie. Pätica zaujímavých ľudí každý deň pripraví "hostinu" a zábavný program. Fantázii v jedle sa medze nekladú a divák môže sledovať nielen pestrú a chutnú paletu rôznych pokrmov, ale zároveň aj reakcie iných súťažiacich. Súťažiaci, ktorí v daný deň nevaria, len ochutnávajú a bodujú hostiteľa. Bude pohostenie chutiť alebo súťažiaci v ten deň dostane košom? Na konci týždňa sa diváci dozvedia, kto z pätice súťažiacich urobil najlepší dojem na ostatných a vybojoval si víťazstvo.

Nenechajte si ujsť kuchársku šou Bez servítky už 4. januára 2021 podvečer na JOJke!