Babulin okázalý dom je na predaj: Za TÚTO sumu môže byť váš aj s kráľovským nábytkom!

V kulinárskej šou Bez servítky sa nám počas uplynulého týždňa predstavila aj extravagantná Babula, ktorá všetkých odrovnala svojím kráľovským príbytkom. Jej palác v Orechovej Potôni aj s prepychovým nábytkom ako vystrihnutým z niekdajšej vily Mojsejovcov je však na predaj! Koľko si za tento luxus pýtajú?

Babulin luxusný kráľovský palác v Orechovej Potôni vyrazil dych nielen jej súperom v kulinárskej šou Bez servítky, ale aj divákom JOJky. Hoci bungalov pôsobí zvonku pomerne nenápadne, interiér tejto domácnosti je zariadený v kráľovskom štýle. Zo všetkých strán sa blyští zlato, krištáľ a dych vyráža brokát či zdobený zamat. Už na prvý pohľad tak Babulin dom pripomína známu nehnuteľnosť manželov Mojsejovcov z košického Pereša.Môj manžel mi hovorí, že som kráľovná, tak si zaslúžim takú kráľovskú posteľ. Tak sa o mňa stará, že je to vidieť na mojom zariadení aj na tom, ako sa fakt mám dobre. Pretože urobí všetko, čo mi vidí na očiach,“ zhodnotila Babula.

Zaujímavosťou však je, že hoci sa temperamentná blondínka v relácii neustále vystatovala svojím okázalým domom a spokojnosťou s ním, pred pár dňami sa ocitol v ponuke realitnej kancelárie. Päťizbový bungalov, ktorý bol skolaudovaný v roku 2018, je na predaj za 149 tisíc. V cene je pozemok vo výmere 605 metrov štvorcových a obytná plocha vo výmere 150 metrov štvorcových. Na predaji nehnuteľnosti by nebolo nič zvláštne, ak by v inzeráte nebolo uvedené, že dom je možné kúpuť aj s luxusným zariadením, ktoré si majitelia priviezli až z exotického Dubaja. Ťažko povedať, či Babulu luxus, ktorým sa prezentovala, už omrzel alebo sa už obzerá za väčším. Isté však je, že to čo sme v tomto dome videli, tak skoro nikde neuvidíme.

Sledujte kulinársku šou Bez servítky každý pracovný deň o 18:00 na JOJke!