Jeffy Boy zo šou Bez servítky mal naozaj krutý osud: Mama mi zomrela pred očami!

Diváci JOJky sa celý týždeň môžu stretávať v relácii Bez servítky s päticou súťažiacich, vrátane influencera a rapera Jeffyho Boya. Hoci tridsiatnik je pred televíznymi kamerami veľký zabávač, v skutočnosti si prešiel neľahkým životom.

Maroš Fusko, ktorý sa na sociálnych sieťach prezentuje pod umeleckým menom Jeffy Boy, sa narodil s detskou mozgovou obrnou.Chodieval som aj do kúpeľov v Kováčovej, kde sa mi snažili pomôcť. Som rád, že som na tom tak, ako som, aj keď zdravotné ťažkosti kvôli chorobe sa stále ozývajú,“ priznáva Jeffy Boy. Aj keď sa päťkrát pokúsil o to, aby mu priznali invalidný dôchodok, nikdy nepochodil. Päťkrát ma otočili a poslali späť s tým, že nemám na to nárok. Predstavte si, koľko aj zdravých ľudí poberá invalidný dôchodok a mňa len otáčajú,“ hovorí s plačom Maroš Fusko, ktorý sa pred časom presťahoval do Bratislavy a živí sa ako ochrankár.

Choroba však nie je jediné nešťastie, ktoré tohto muža postihlo. Keď mal dvanásť rokov, zomrela mu mama. Odišla priamo pred mojimi očami. Bolo dvanásť hodín na poludnie, v kuchyni pripravovala obed, išla vziať niečo do chladničky a zrazu odpadla. Buchla sa o kuchynskú linku a padla na zem. Mala silný epileptický záchvat. Rýchlo som volal záchrannú službu, lenže vtedy bola taká doba, že deti často zneužívali telefónne číslo záchrannej služby, tak mi ani neverili, že to myslím vážne. Volalo im dvanásťročné dieťa a prosilo ich, aby prišli pomôcť mame. Nakoniec prišli, ale pomôcť sa jej už nedalo,“ hovorí so slzami v očiach Jeffy Boy.

Bez servítky - Jeffy Boy Jeffy Boy ukáže svoje kulinárske umenie už vo štvrtok. Zdroj: TV JOJ

Po maminej smrti sa ujal jeho výchovy nevlastný otec, za čo mu je Jeffy nesmierne vďačný. Mohol povedať, že on sa o cudzie dieťa nepostará a ja by som skončil v detskom domove. Aj napriek tomu, že nevlastný otec nebol v jednoduchej situácii, vychoval ma najlepšie, ako vedel,“ hovorí Jeffy, ktorý svojho otčima občas navštevuje v Martine, kde žije. Hoci jeho život sa rozhodne nedá nazvať prechádzkou ružovou záhradou, Jeffy je neuveriteľný bojovník a na život sa snaží pozerať ako optimista. Mal som šťastie, že som v živote stretol ľudí, ktorí ma postavili na nohy. Žijem tak, že každý jeden problém sa dá vyriešiť, pretože to, čo mnohí nazývajú problémami, v skutočnosti žiadne problémy nie sú. Beriem život s ľahkosťou a vždy si poviem – načo sa mám natrápiť a prečo si mám strpčovať život?,“ dodáva Jeffy, pre ktorého je obrovskou oporou priateľka Viky, ktorú divákom ukáže už vo štvrtkovom vydaní šou Bez servítky!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 18:00 na JOJke!