Chcete ochutnať Afriku? Inšpirujte sa exotickým menu dnešnej kuchárky!

Octavia Mc Kenzie je učiteľkou angličtiny, ktorá sa na Slovensko dostala vďaka láske. Jej pôvod siaha až do Juhoafrickej republiky. Dnešným exotickým menu vás dostane!

Všestranná Octavia sa okrem učenia venuje tiež modelingu, herectvu a dokonca vyrába vlastné doplnky do vlasov! V kuchyni ju však tak často nemôžete vidieť. "Radšej by som jedla, ako varila," priznala juhoafrická kuchárka.  "Aká som povaha, to ste si ešte nevšimli?" Smeje sa. Z Octavie srší optimizmus a dobrá nálada, čo si všimli aj jej hostia. 

Menu dnešnej kuchárky sa bude skladať zo samých exotických surovín, ktoré vytvoria tradičné africké pokrmy. "Mám šťastie, že oni nevedia, ako to má chutiť," povedala na adresu svojho súťažného menu. "Dnešné hlavné jedlá nie sú moje obľúbené, ale sú obľúbené," uviedla Octavia, ktorá má so slovenským jazykom stále problémy a občas vyjde z jej úst vtipný preklep.

 

Napriek tomu, že jej láska, ktorá ju zaviala na Slovensku, už skončila, dobré vzťahy s partnerovou rodinou zostali. "Môj vzťah s bývalou potenciálnou svokrou je veľmi dobrý," priznala dnešná kuchárka. Dnes si však neprizvala do kuchyne spomínanú "takmer" svokru, ale kamarátku, ktorá je jej spriaznenou dušou. A v kuchyni u Octavie bude zábava, presvedčte sa o tom už dnes podvečer na obrazovkách televízie JOJ.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa octavia mckenzie (@eightbirds8)

Konkurenti očakávajú exotiku, ktorú aj dostanú. Celé africké menu nájdete TU.

Trúfate si varením na výhru 500 eur? Prihláste do Bez servítky na tomto odkaze!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 18:00 na JOJke!