Preneste sa s nami na španielske pláže vďaka dnešnej hostiteľke v Bez servítky!

Lenka varí tento týždeň ako prvá a svojich hostí prekvapí na úvod netypickým menu. Teda aspoň pre našu krajinu. Rezeň či halušky by ste v jej menu hľadali márne.

Sympatická mamička sa naučila variť priamo v zahraničí, preto pre ňu príprava španielskych pokrmov nebude výzvou, ale skôr rutinou. "Sú to špeciality, ktoré som sa učila variť priamo v Španielsku. Pokiaľ dnešní súťažiaci prišli na slovenskú kuchyňu, tak ich sklamem." povie Lenka. V jedálnom lístku na pondelok nebude chýbať tradičné tapas. "Tapas sú jednohubky na malých tanierikoch, kde si môže každý zobnúť, čo má rád," vysvetlila. Ani ďalšie pokrmy, ktoré k obľúbenej dovolenkovej destinácii  patria. "Základom španielskej kuchyne je variť a príliš to neprežívať," zaznie z jej úst.

Španielsko nie je blízke len Lenke, jedna z jej tohtotýždňových konkurentiek dokonca v Španielsku nejaký čas žila! Kritika od konkurencie teda bude na mieste. Dočká sa jej? Lenka má pre divákov Bez servítky tiež jeden tip k príprave baklažánu, ktorý určite mnohým milovníkom tohto pokrmu spríjemní jeho chuť, nenechajte si preto ujsť dnešnú epizódu na obrazovkách TV JOJ!

Zdroj: TV JOJ

Ak vás recepty dnešnej kuchárky zaujali, celé španielske menu nájdete TU.

Trúfate si varením na výhru 500 eur? Prihláste do Bez servítky na tomto odkaze!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 18:00 na JOJke!