TOP dôvody, pre ktoré si musíte pozrieť reláciu Bez servítky!

Nie je to len varenie. Máme pre vás množstvo dôvodov, pre ktoré sa reláciu oplatí každý pracovný deň podvečer zapnúť!

Bez servítky vás vezme do rozličných domácností nielen na Slovensku, často sa štáb ocitne za hranicami Slovenska. A aj keď ostane v našej krajine, vidieť môžete rozličné kultúry a ich tradičné pokrmy. V minulej sérii nechýbali české recepty, no vydali sme sa ešte ďalej - do balkánskej, vietnamskej, tuniskej či dokonca africkej kuchyne!

Octaviu, ktorá pochádza z južnej Afriky si zamilovalo celé Slovensko vďaka jej temperamentu, ale aj kuchyni, ktorú ste chceli doma ochutnať!

Zdroj: TV JOJ

V relácii často dôjde aj k skutočne emotívnym momentom. Môže za to fakt, že sa súťaží o sumu, ktorá už niečo znamená. Na obrazovkách TV JOJ sa stretnú často ľudia, ktorí si od prvého momentu nesadnú a emócie niektorý večer vyvrcholia!

 

No, nie sú to len hádky, ale aj krásne chvíle, ktoré reláciu sprevádzajú. V jedej z epizód sme videli od súťažiacej Katky krásne gesto - svoju časť výhru darovala konkurentovi. Jeffy Boy, ktorého si môžete pamätať aj zo šou Česko Slovensko má talent, nemá ľahký život a výhru prijal skutočne emotívne!

Pre Jeffyho si po skončení týždňa plného varenia pripravil prekvapenie aj ďalší kuchársky konkurent. Laci zorganizoval pre neho a jeho priateľku benefičnú večeru!

Okrem emócií, nechýba ani humor. Program je ďalšou dôležitou súčasťou večera každého z kuchárov. Niektorí si ho pripravia v pohodlí svojho domova, iní sa vyberú ďalej a niekto doslova konkurentom vyrazí dych. To sa podarilo napríklad tichému a záhadnému Petrovi, ktorí počas svojho večera prišiel v preoblečení za ženu.

Nezabudnite, že reláciu Bez servítky štartujeme v novej jesennej sezóne už zajtra o 17.50. na JOJke!

Ak chcete aj vy zažiť týždeň plný dobrého jedla, humoru či emotivných momentov, prihláste sa do Bez servítky ešte dnes!