Dnes budú padať v Bez servítky silné priznania: Vladko vyzná Ingrid lásku! Dôvod vás prekvapí!

Ingrid Letifi je pôvodom z Bratislavy, už dlhšie však žije v pohraničnom Rakúsku, kde dnes privíta svojich hostí a dôjde tam dnes k vyznaniu citov!

Aj dnes sa v Bez servítky kuchyňou vyberieme za hranice, a to až do arabských krajín. Ingrid je milovníčkou tejto kuchyne, ktorou sa inšpiruje aj vo svojom dnešnom varení - najmä čo sa týka korenín. "Použila som majorán, čierne korenie a harisu," prezradí tajomstvo svojej kuchyne Ingrid. Harisa je pikantná korenina pochádzajúca práve z arabských krajín.  "Priznám sa ti, toto nie môj šálok kávy," zaznie z úst Natálie. Jej kuchyňa si však nájde aj fanúšikov. "Každý arabský šejk by toto jedlo ocenil," povie Vladko, ktorému bude Ingridino jedlo nezvyčajne chutiť! 

Zdroj: TV JOJ

Napriek tomu, že jedlo si odnesie aj kritické slová, chvály budú padať najmä na to, ako sa Ingrid dnes nahodila.  A neocenia len jej vzhľad, ale tiež celkovú výzdobu stola. Ingrid má skutočne skvelý vkus na bývanie. "Mám rada extravagantné zrkadlá, ako je toto z Anglicka. Hovorí sa, že zrkadlo je obrazom tvojej duše. Vždy, keď sa pozriem, vidím, že čo moja duša vyžaruje," prizná dôvod výberu interiérových doplnkov dnešná kuchárka. A po obohacujúcom večere prídu veľké priznania. "Dnes som sa do teba zamiloval, Ingrid, toto je láska, čo prešla cez žalúdok a dúfam, že nezhasne ani o tisíc rokov," vyzná city dnešnej kuchárke Vladko. Ako na jeho slová Ingrid zareaguje? To zistíte už dnes podvečer na obrazovkách televízie JOJ!

Chcete si varením zarobiť 1000 za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!