Ivana sa do Janky pustí poriadne ostrými slovami: Bez servítky jej povie, čo si o nej myslí!

Dnešný večer v Bez servítky sa bude niesť v znamení poriadnych prekvapení, ale aj úprimnosti zo strany štvrtkovej hostiteľky!

Ivana Pupáková svojich hostí vezme do krásneho zámockého prostredia. Jesť na zámku ako hradné panie a hradný pád? Tak to sa dnešným súťažiacim ani len nesnívalo! "Chcela by som vás privítať v tomto krásnom kaštieli v Topoľčiankach," prezradí na úvod Ivana. Napokon však vysvitne, že návšteva krásneho prostredia bude programom, ktorý si pre hostí pripraví ešte pred samotnou večerou u nej doma. "Aj u mňa sa budú cítiť ako na zámku," zaznie z úst Ivany po sklamaní súťažiacich.  

Zdroj: TV JOJ

Stratégiou dnešnej kuchárky bude pravdepodobne svoju konkurenciu opiť, aby im lepšie sadlo jej výdatné menu. Na úvod ich privíta domácou pálenkou z jej rodiska - Zlatých Moraviec - v ktorom bude návštevníkov tiež hostiť, súčasťou programu pred samotnou konzumáciou bude ďalšia pálenka. Zohrá alkohol dnes večer úlohu? Minimálne k napätiu prispeje. Medzi Jankou a Ivanou to bude poriadne vrieť. K tomu, aby sa tohtotýždňová kritička opäť rozhodla nájsť si niečo pri čom môže využiť svoje učiteľské schopnosti, bude stačiť jediný šalát. To však nebude všetko! Kameňom sváru a poslednou bodkou pred vybuchnutím Ivany sa stane dezert - Ivana aj Jana totiž zvolili rovnakú sladkú bodku.  "Úprimne povedané Janka je mi najmenej sympatická z celej pätice," nezdrží sa Ivana, v ktorej sa od pondelka hromadí napätie spôsobené Janiným ustavičným hľadaním niečoho zlého na menu každého z jej konkurentov!

 

Chcete si varením zarobiť 1000 za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte reláciu Bez servítky aj dnes o 17:50 na JOJke!