Zažite nezabudnuteľnú poslednú noc v roku vďaka chutným receptom z Bez servítky!

Relácia Bez servítky je plná inšpiratívnych nápadov na celý rok. V menu našich účinkujúcich nájdete aj recepty na pokrmy, ktoré si nájdu miesto na vašom silvestrovskom stole!

Pre milovníkov rýchlych, no za to veľmi lahodných a obľúbených jednohubiek máme recept na nátierky z lososa, avokáda, bryndze či nátierky s mrkvou a čerstvým syrom alebo z tekvice hokkaido či cíceru. Ak máte chuť pripraviť niečo teplé, no nechce sa vám púšťať do náročného varenia, vystačíte si s väčšími šampiňónmi, ktoré môžete naplniť rôznymi plnkami. Na silvestrovskom stole si svoje miesto nájdu určite aj slané rolády, ak očakávate vegetariána, skúste tento lahodný recept z cukety.

Zdroj: unsplash.com

Ak máte po Vianociach chuť dopriať svojmu telu vitamíny, pripravte pre hostí šaláty. Spojenie netradičných ovocných a slaných chutí vám prinesie ovocný šalát s avokádom, mangom a s mozzarellou či s tofu. Krokom k zdravému bude tiež guacamole. Ak chcete pre svojich hostí pripraviť švédske stoly, nechajte ich obslúžiť sa pri tapas alebo ich naložiť si paradajky plnené bryndzou.

Pre milovníkov sladkého má relácia Bez servítky dezerty v pohároch, do ktorých môžete pridať ľahšie ovocie, ale aj poriadne sladké ingrediencie. S talianskou panna cottou nespravíte krok vedľa, rovnako ani s tiramisu. Na stole sa bude sympaticky vynímať cupcake či mafin, ktorý je jednoduchý na prípravu a nezaberie vám žiadne miesto v chladničke, čo je na Silvestra jednoznačne výhoda.

Zdroj: Pixabay.com

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Na nové časti Bez servítky sa môžete tešiť už od 10. januára 2022!