Gizka hostí vezme do svojho druhého domova: WOW, z toľkého luxusu sa vám zatočí hlava!

Gizka Oňová je všestranne nadaná umelkyňa - spieva, tancuje, hrá, no okrem toho je aj výborná kuchárka, o čom presvedčí konkurenciu. Nebude však variť vo svojom vlastnom dome, za to však večeru pripraví v sídle, ktoré hrdo nazýva svoj druhý domov!

Svojich hostí vezme Gizka k rodinnej priateľke do Gabčíkova, keďže u nej doma sa prerába kúpeľňa a toaleta. Pre skúsenú kuchárku nie je problém vykúzliť výborné menu ani v inej ako svojej kuchyni. V Gabčíkove však trávi množstvo času a neraz tam pripravuje aj obed či večeru pre celé osadenstvo. "Veľmi často tam varím, takže tam aj zajtra navarím," konkurencia teda nemôže dúfať, že budú mať väčšiu šancu na výhru, keďže nenavarí Gizka vo svojom. Okrem varenia v tomto dome rada relaxuje a obklopuje sa deťmi, ktorých je tu niekoľko. Má tam dokonca svoju vlastnú izbu, v ktorej nemôžu chýbať detské postieľky. A teta Gizka deťom rada pred spaním niečo prečíta.

Pre umelkyňu je rodina na prvom mieste. "Moja rodina bola a je skvelá. Žiaľbohu, starých rodičov ani rodičov už nemám, čo je pochopiteľné, ale dali nám úžasný fundament, veľmi dobré základy a móresy, boli pri nás v dobro aj zlom," zaznie z úst Gizky. Všetky tieto rady odovzdáva ďalej svojím trom deťom a piatim vnúčatám. Dôchodkyňa miluje, keď je obklopená pozitívne naladeným ľuďmi a dom je plný lásky. Na pomoc si preto prizve Simonu - "svoje štvrté dieťa""Musím povedať, že Simonka je taká moja adoptovaná dcéra," pochváli sa najznámejšia svokra na Slovensku. Simona bude však skúsenej kuchárke miestami na príťaž! 

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!