Miro sa zdvihne a odíde, Niki označí Filipa za tragéda: TOTO si skutočne dnešný kuchár dovolí servírovať?

Od Filipa nikto nečakal nič, preto bude dnešný večer veľkým prekvapením. Nie však zrovna v dobrom slova zmysle. Napätie hostí, ktorí sa zle najedli bude cítiť v ovzduší hneď v úvode večere!

Dnešného večera sa obával nejeden účastník Bez servítky. Dvadsaťsedemročný kuchár nemá v kuchyni toľko skúseností. Napriek tomu však predošlé dni kritizoval úplne bez hanby. "Ja by som s týmto menu do Bez servítky nešla. Hanbila by som sa," zaznie z úst Janky, ktorá varila včera. K jej názoru sa pridajú aj ďalší dvaja hostia. "Príde mi, že si z nás vystrelil," prizná Niki, ktorá si bude myslieť, že v relácii na účinkujúcich nastražili skrytú kameru. "Keď tebe toto chutí, tak ty máš dodžubané chute," bude v kritike pokračovať Nikola.Ja vidím to najhoršie na tejto večeri, že si to vôbec neuvedomuješ. Spamätaj sa, porozmýšľaj o sebe," zaznejú z úst Mira poriadne ostré slová a oheň bude na streche. Čerešničkou na torte však nebude koláč, ale program večera. Filip si totiž prizve dvoch svojich kamarátov, ktorí budú divákom TV JOJ dobre známi. "Dokedy nás chceš týrať?" Spýta sa bez hanby najväčšia kritička dnešného večera pri programe. A skutočne, jeden z hostí z Filipovho bytu napokon radšej odíde ešte pred koncom jeho večera! 

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!