Filip si nedá servítku pred ústa ani dnes: Neuveríte, čo ho doženie k odchodu od Aliho stola!

Alexander pochádza zo Sýrie. Sympatický cudzinec sadol každému z partie, preto sa na jeho večeru všetci poriadne tešia. Filip však opäť nebude skrývať nespokojnosť!

Konkurencia očakáva, že kuchár predvedie tradičné sýrske pokrmy, a tak sa aj stane. Jeho menu bude plné surovín typických pre arabskú kuchyňu. "Slovákom väčšinou nechutí jahňacina, lebo ju nevedia pripraviť," myslí si skúsený kuchár. Na Slovensko prišiel Ali v roku 2008, no slovenský jazyk mu dá stále zabrať. Kuchár je aktuálne single, vzťah mu však nechýba, minimálne navariť si vie aj sám. Na pomoc si prizve kamošku Gabiku. Vyzerá to, že v kuchyni dnes budú dvaja východniari - Ali z Blízkeho východu a Gabika z východu Slovenska. "Na Slovensku už žijem 14 rokov a celkom sa mi tu páči," zaznie z jeho úst. Gabika si neodpustí poznámku, že sa mu páčia hlavne Slovenky. Alex má svoje dôvody, prečo je stále nezadaný. "Ja so ženou vydržím 3 - 4 hodiny a potom musím mať pauzu," objasní! 

Zdroj: TV JOJ

Filip svojej povesti neostane nič dlžný ani v závere týždňa. Scenár zo včera sa však určite nezopakuje. "Keby ku mne objednal Filip pizzu, neurazil by som, ale vyhodil by som mu ju oknom," na rovinu povie Ali. Najväčší kritik bude dokonca Aliho jedlo chváliť a vypýta si recept. Kameňom sváru bude program. Hostiteľ im bude chcieť ukázať kultúru typickú pre jeho národ. Filip sa na program nebude chcieť pozrieť ani jedným okolo, pretože bude podľa vlastných slov pobúrený. Nakoniec to nevydrží a úplne odíde z miestnosti. "Urazilo ma to, lebo som nechcel, aby niekto odišiel od môjho stola,“ povie sklamaný Ali. Ostatní si z Filipovho správania už nič nebudú robiť. Miro nad najmladším účastníkom tohto týždňa  "zlomil palicu", Niki sa bude len smiať a Janka radšej urážlivého mladíka ignorovať. "Dnešný deň začal relatívne super, ale ten záver bol tak katastrofálny, že mi pokazil celý deň," uvedie svoje hodnotenie Filip. Aký program ho pobúri? Sledujte Bez servítky dnes podvečer na JOJke a dozviete sa!

 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!