Bez servítky si pozrel rekordný počet divákov: Aj TAKTO reagoval Filip na účasť plnú kritiky!

Reláciu Bez servítky si v piatok pozrelo takmer pol milióna ľudí. Množstvo divákov k obrazovkám televízie prilákal účastník Filip. Ten reagoval na kritiku, ktorej po účinkovaní v relácii čelil!

Štvrtková a piatková časť relácie Bez servítky zožala rekordné čísla sledovanosti. Štvrtkovú epizódu si pozrelo viac než 460 tisíc ľudí, v piatok to bolo takmer pol milióna divákov. Minulotýždňové epizódy kuchárskej relácie TV JOJ vzbudili na sociálnej sieti doslova ošiaľ!

Filip, ktorý si po stredajšom účinkovaní v relácii vyslúžil vlnu kritiky od svojich konkurentov a rekordne nízky počet bodov - dva - vzbudil značnú pozornosť u divákov aj fanúšikov facebookovej stránky. Jeho jedlo označili ostatní súťažiaci ako hanbu či tragédiu, on sa to snažil poprieť. Sám bol so svojím výkonom spokojný. Vlnu kritiky však v stredu nezvládol a rozhodol sa, že ju konkurencii spočíta. Vo štvrtok si k Nikole objednal pizzu a jej jedlo len sporadicky ochutnal, v závere týždňa sa dokonca zdvihol a odišiel pri programe, ktorý ho očividne pobúril!

Na sociálnej sieti relácie Bez servítky sa na Filipa strhla vlna kritiky. Množstvo ľudí sa pýtalo, či je takýto aj v reálnom živote alebo to pred obrazovkou len hral. Sám na ostré slová nejedného komentujúce reagoval pod vyššie uverejneným príspevkom: "Všetkým, čo ma osobne nepoznajú a vedia urážať, odpúšťam," napísal Filip Jakubec. Okrem toho tiež priznal, že sa mu vďaka účasti lepšie darí v práci. Jeden komentujúci sa totiž do neho pustil so slovami, že si ako taxikár už nezarobí ani cent, Filip na jeho komentár reagoval slovami: "By si sa čudoval, aké tringelty dostávam."  Na kritiku reagoval fotkou z lietadla, letiac na dovolenku. Vyzerá to, že vďaka účasti si splní jeden cestovateľský sen. Opäť raz sa potvrdilo staré známe, že aj zlá reklama je reklama! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!