Čo sľúbila, to splnila: Diana odovzdala svoju výhru priateľovi a TAKTO reaguje na kritiku!

Skúsená cestovateľka Diana sa blysla v Bez servítky so svojím kubánskym menu a vyslúžila si zaň víťazstvo. Ako po zvíťazení sľúbila, tak sa aj stalo. Jej výhra pomohla blízkemu priateľovi!

Práve pomoc priateľovi bol dôvod, pre ktorý sa do relácie televízie JOJ Diana Mráziková prihlásila. „Výhra 500 eur je len symbolickou čiastkou a gestom pre Juaniho. Mojím snom je mu kúpiť malý domček v Matanzas, kde bude môcť prežiť v pokoji starobu a pomáhať ľuďom tak dlho, ako len bude môcť,“ vyjadrila sa pre JOJku dokumentaristka a novinárka. Tá mala už v pondelok našliapnuté na víťazstvo. Jej exotické jedlá spôsobili v Bez servítky doslova gastronomický zážitok pre viacerých konkurentov, postupom času však rástla vlna nesympatie voči priamočiarej kuchárke! 

 

Konkurenti, s ktorými si, ako sa po pár dňoch ukázalo, nesadla, neverili, že milovníčka exotiky skutočne svoju výhru niekomu podaruje. Pár dní po nakrúcaní relácie Bez servítky Diana skutočne odletela na Kubu a v mestečku Matanzas navštívila svojho kamaráta, ktorému odovzdala päťstoeurovú výhru. Ten zostal v šoku a ani jeden z nich sa neubránil slzám. "Juani pracuje vo fabrike na výrobu plynových bomb a mesačne zarobí okolo 30 eur,“ dozvedeli sme sa od Diany. Čiastka, ktorú v relácií Bez servítky vyhrala, mu môže na chvíľu výrazne zlepšiť život, o to viac, že ide o transrodového človeka, ktorý to nemá v krajine, akou je Kuba úplne ideálne! 

Zdroj: Osobný archív Diany Mrázikovej

Napriek tomu, že cestovateľka si vyslúžila vlnu kritiky za svoje správanie či prílišnú kritiku, všetkým odkazuje, že sa nesnaží silou mocou každému zapáčiť, ale v prvom rade sa správať tak, ako to v danej situácií cíti. "Som si vedomá toho, že mám iný pohľad na mnohé veci a témy. Aj moji najbližší kamaráti a rodina si pre moju slobodomyseľnosť a možno miestami až naivnú pozitivitu často myslia, že žijem na inej planéte,“ riekla Diana pre JOJku. Na margo relácie Bez servítky sa vyjadrila nasledovne: "Je to súťaž varenia a na kritiku musíme byť pripravení," poradila  divákom, ktorí premýšľajú nad tým, že by sa do relácie prihlásili! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!