Do Bez servítky mieri známa drag queen: Zaspieval si s Norou Mojsejovou či Miss Petty z ČSMT!

Bez servítky dáva možnosť ukázať to najlepšie zo svojej kuchyne. Mnohí sa do relácie však chodia skôr zviditeľniť než predviesť svoje kuchárske zručnosti. Výnimkou nebude ani Adam Nemeček!

Adam je tzv. drag queen. Pre týchto ľudí je príznačné, že preferujú výrazný štýl obliekania, farebné parochne a krikľavý make-up. Nemožno ich však spájať s transsexuálmi a transvestitmi. "To, že nosím ženské šaty, parochňu a prezliekam sa za ženu, neznamená, že sa cítim ako žena. Ja som v mužskom tele stopercentne spokojný, za nič by som ho nevymenil." Adam sa na sociálnych sieťach preslávil ako Slaytiiina. Na instagramovom profile má takmer 80 tisíc followerov a na konte má aj hudobné spolupráce. Hit nahral s Miss Petty, drag queen, ktorú ste mohli vidieť v Česko Slovensko má talent či s Norou Mojsejovou. "Stretávam sa s rôznymi reakciami. Od ľudí, ktorí chodia na moje koncerty a podporujú ma, po ľudí, ktorí mi prajú dennodenne smrť," zdôverí sa influencer v Bez servítky. Životnému štýlu, ktorý mu priniesol množstvo fanúšikov, ale aj "hejterov", sa venuje už od pätnástich rokov. "Je mi jedno, čo si pomyslia o mojom jedle, ale urazilo by ma, keby mi povedali, že vyzerám zle," zaznie z úst dnešného hostiteľa pred tým, ako dnes privíta svojich hostí! 

Vyzerá to, že tento týždeň sa v Bez servítky opäť stretne rôznorodá partička kuchárov. Adam v úvode týždňa ponúkne pokrmy, s ktorými si dá najväčšiu námahu tým, že ich pôjde kúpiť do obchodu. Ale, aby sme mu nekrivdili, aj na uvarenie špagiet treba určitú námahu. "Ja mám vysoké nároky na jedlo, ale sú ľudia, ktorí sa uspokoja aj s niečím takýmto," zaznie z jeho úst. Bude svoje menu myslieť vážne alebo pôjde o žart? Sledujte Bez servítky dnes podvečer a dozviete sa to!

Vypočujte si spoločnú pieseň v podaní Slaytiiiny a Miss Petty!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!