TAKTO by ste extravagantného Roba na ulici prehliadli: Aha, ako vyzeral pred pár rokmi!

Robo, ktorý dostal prezývku "ten s vrtuľkou na hlave" sa v relácii Bez servítky tento týždeň predviedol so špecifickými štýlom. Farebné oblečenie a ešte farebnejšie vlasy vzbudili v očiach ostatných súťažiacich skôr rozpaky, mladík si však za svojím štýlom stojí!

Jeho štýl sledujú viacerí užívatelia Instagramu aj na jeho účte, kde si vybudol slušnú komunitu. Robove príspevky oplývajú farbami, ale aj svojráznym názorom. Ak by ste sa pozreli na staršie príspevky, našli by ste aj vývoj jeho štýlu. Nie vždy mal dlhé a farbené vlasy, práve naopak, pravdepodobne by ste si ho vtedy na ulici ani nevšimli!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @pi.robs

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @pi.robs

Róbert číslo dva - v pondelok varil tiež jeho menovec - sa celý týždeň prezentuje ako vegán, no nemal problém ochutnať ani mäso či nevegánske pokrmy. Je teda otázne, či bude jeho menu skutočne rýdzo vegánske. Do chuti sa však určite netrafí dvom zvyšným chlapom v partii. Tomáš sa v stredu ukázal ako najväčší milovník mäsa a odporca vegánskej stravy, naopak dievčenské osadenstvo jeho pokrmy možno uvíta. Kto si napokon odnesie výhru 500 za najlepšie menu? Dozviete sa to už dnes podvečer na JOJke!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!