Takýto život by bral nejeden: Martina svojho štvornohého miláčika berie ako vlastné dieťa!

Po včerajšom milovníkovi mačiek je tu tentokrát psíčkárka. Martina sa o svoju sučku stará skutočne nadštandardne a jej život by bral dokonca nejeden človek!

Tridsaťjedenročná Martina zatiaľ nie je maminou, no plány na materstvo v budúcnosti má. Aj to je dôvod, pre ktorý si zaobstarala malého psíka - čivavu. Podľa vlastných slov ju štvornohý maznáčik pripravuje práve na materstvo. "Môj pes je úplne ako moje dieťa a ja som si ho viac-menej zaobstarala presne kvôli tomu. Chcela som si to nejakým spôsobom vyskúšať," bude dnes narážať Martina na materstvo. Starostlivosť o psa je bez debaty veľká zodpovednosť! 

Zdroj: TV JOJ

Na tom, či ju možno prirovnať k starostlivosti o dieťa, sa možno nezhodnú všetci, no Moly, ako psíka Martina pomenovala, má skutočne luxusný život. Sučku dnešná kuchárka nosí najradšej zabalenú v taške, kde mu nechýba pohodlná perinka. Neraz ho zladí k svojmu outfitu. "Odkedy ju mám, je mojou neoddeliteľnou súčasťou," adresovala na svojom Instagrame vyznanie psíkovi. To, či rozkošnej sučke chutí, čo jej panička navarí, nevieme, no dnešní hostia posúdia, aká je Martina kuchárka!

 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!