Monika povie bez servítky to, čo si myslí o svojich hosťoch: Konflikt so Samom vygraduje!

Včerajší večer u Sama poznačil konflikt medzi mladým študentom a Monikou, ktorá varí dnes, Vyzerá to, že vzájomné nesympatie zohrajú úlohu aj dnes!

Monika je maminou aj babičkou a v kuchyni je zdatná. Kritika sa však ukáže ešte pred samotnou konzumáciou jedla. Hostia začnú hľadať chyby skôr, ako prinesie polievku. Príbor ani poháre sa im nebudú zdať stopercentne čisté a Monika ukáže nervozitu. Tú si napokon najväčšmi odnesie Samuel, ktorý varil včera a jeho večer dopadol katastrofálne. "Samko, tento tón pri mojom stole si vyprosím, si tu hosť, ak máš problém, v pohode, všetko rešpektujem, ale s mierou," adresuje Samovi ako učiteľka slová dnešná kuchárka. "Vytočil ma, nechcela som sa nechať," zaznie z úst Moniky. Tá bude chcieť opustiť svoj vlastný stôl ešte pred podávaním menu. Monika nebude počas celého večera pôsobiť ako kozmetička, ale poriadne prísna učiteľka!

 

Samo má len osemnásť rokov a chýba mu pokora, na čom sa zhodnú všetci pri stole. Monika vo veku päťdesiatpäť rokov vyžaduje určitú slušnosť, ktorej sa od mladého kuchára nedočká. Samo podľa nej nebude mať žiadne právo adresovať jej vareniu negatívne ohlasy. Ostatní sa však študenta zastanú. Bez servítky je relácia o varení, v ktorej má každý právo vyjadriť svoj názor. "Za to, že ja som mladší, tak do mňa nemusíš skákať, ja som s tebou husi nepásol," povie Samo a nechá Monika na chvíľu bez slov. To už nenechá ostatných bez odozvy. "Mám pocit, že tu sedím s dvomi retardami," adresuje ďalšiemu z hostí Monika! 

Zdroj: TV JOJ

Ak ste nestihli poslednú časť Bez servítky, nájdete ju už teraz v archíve TV JOJ:

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze! 

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!