Večer v znamení punku u Andrey: TAKTO nahodených účastníkov Bez servítky nespoznáte!

Punkerka telom aj dušou. Dnešný večer sa nebude niesť len v znamení jedla, ale aj poriadne drsného štýlu. K Andrey sa hostia vyberú tak, ako by ste ich bežne na ulici určite nestretli!

Tento týždeň sa v kuchárskej šou stretla skutočne rôznorodá partička. Úvod týždňa naštartoval motorkár, dnes to bude drsná punkerka. "Ja a punk a moje doplnky, to musí byť," podelí sa o svoje obľúbené predmety dvadsaťosemročná Andrea, ktoré dnes bude konkurentov hostiť v Novej Dubnici. Okrem punkovej garderóby, je tiež majiteľkou tarantuly, ktorá poriadne vyľaká dnešnú hostku. Tá bude na chvíľu nútená opustiť stôl. Z domáceho maznáčika bude konkurencia prekvapená, no ešte viac bude Aďa po tom, čo jej hostia vystúpia z auta nahodení v drsnom štýle inšpirovanom práve dnešnou hostiteľkou. Ako príjme ich premenu? Sledujte Bez servítky dnes podvečer a dozviete sa!

Zdroj: TV JOJ

Ak ste nestihli poslednú epizódu Bez servítky, nájdete ju v archíve TV JOJ:

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze! 

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!