Maximilián nenechá na Zuzane niťku suchú: Včerajšiu kritiku jej spočíta aj s úrokmi!

Hneď v úvode týždňa sme začali ostrou kritikou. Zuzana sa ukázala ako náročný konzument a Maximilián, prvý kuchár tohto týždňa, nesplnil jej očakávania!

Niekto by kritiku prijal, iný zbrojil. A tú druhú možnosť prijal Maxo, ktorý dnes svojej konkurentke neostane po včerajšku nič dlžný. Po príchode zaspievajú kuchárke jej hostia pieseň, jediný Maximilián bude ticho. Vyzerá to, že mladík nebude dobre naladený. "Ja ti musím povedať, lebo ty si došla a hneď si začala. Tak aj ja začnem. Ja mám špinavý tanier, špinavý obrus a je mokrý nožík," adresuje Max slová Zuzane takmer hneď, ako si sadne za stôl. Ostatní sa však zdatnej kuchárky zastanú. Aj Zuzana si bude za tým, že je všade okolo nej čisto stáť. "Od hocikoho by ma tá kritika mrzela, ale od Maxa?" Nenechá si pokaziť jeho slovami Zuzka večer.

To však zďaleka nebude jediná kritika z jeho úst. Tým to všetko len začne. Mladík bude kritizovať jedno za druhým. "Medzi Zuzkou a Maxom to je taká nevraživosť, že to vidieť až,..." všimne si Maco. Ako dopadne záver večera?

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!