Toto sa v Bez servítky ešte nestalo: Jeden z účinkujúcich sa v ďalšej časti neobjaví!

Ešte včera ich bolo päť, dnes sú už len štyria. Ktorý z účinkujúcich prvého týždňa Bez servítky v tomto roku dnes nepríde?

Po tom, čo vystúpi trojica súťažiacich z dodávky Bez servítky, Manftred spustí otázku "Kde je Róbert?" A ani jeho hostia nebudú vedieť, čo sa deje. V dodávke, ktorá prinesie účastníkov Bez servítky totiž nájdu zalepenú obálku s pokynmi, aby ju otvorili až pri stole. Dovtedy teda budú mať množstvo otázok. Stalo sa mu niečo? Alebo odstúpil Róbert, ktorý varil už včera, z iných dôvodov?

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Pravda sa napokon ukáže pri stole, kde konečne Manfred otvorí zalepenú obálku. Všetkých prekvapí, čo v nej nájdu. Vyzerá to, že Róbert nehral podľa pravidiel, a tak ho tvorcovia relácie Bez servítky na tento fakt upozornili - na jednej strane kritizoval jedlá svojich konkurentov, na druhej udeľoval každému desať bodov. Potom, čo ho tvorcovia Bez servítky na tento fakt upozornili, vypol si svoj telefón a do ďalšej časti nenastúpil. Ďalšie podrobnosti sa dozviete v dnešnej časti Bez servítky!

Sledujte nové časti Bez servítky každý pracovný deň o 17.50 na JOJke!