Prekvapenie pre hostiteľku, ešte väčšie pre hostí: Ochutnali by ste TÚTO špecialitu?

Katka je skúsená cestovateľka. Aký je jej životný štýl, také menu ponúkne aj dnešným hosťom!

Dnes by mali variť pre ňu, no vyšiel na ňu deň D v Bez servítky. Možno práve preto si dá Katarína ešte viac záležať na menu pre hostí. K stolu ich pozvala zrovna v deň svojich narodenín. Jej hostia ju v úvode večera milo prekvapia slávnostnými čiapkami. A prípitok bude o to viac na Katku!

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Skúsená cestovateľka hosťom pripraví skutočné delikatesy z rôznych kontinentov sveta - najmä ázijské a africké. Jej menu sa už nevie dočkať ani Octavia, ktorá zje posledné mesiace za dvoch. Predtým príde "koštovanie" už pri programe. Program, kedy hosťom zakryl hostiteľ oči sme už neraz mali. A boli tam rôzne špeciality - striedanie slaných, sladkých chutí, dobrôt aj veci, ktoré konzument ihneď vypľul. 

Zdroj: TV JOJ

Katka hosťom pripraví ochutnávku, ktorú podaktorí z nich ešte ani nezažili. Jedlo budú najprv ohmatávať rukami, potom si ho vložia do úst. Čipsy z morských plodov ešte budú chutiť, keď však prídu larvy, nebude jej hosťom všetko jedno.  "Keď som to dala do úst, nebolo to zlé," povie Helena, ktorá preferuje tradičné jedlá. "Na staré kolená, aby som ja červíky jedla?" Príde vytriezvenie, keď zistí, čo si dala do úst. Červíky, samozrejme, nebudú v surovom stave. Ako bude hosťom chutiť jedlo budúcnosti? 

Sledujte Bez servítky dnes o 17.50 na JOJke!