Dezert by mal podľa konkurentov skončiť v koši: S týmto menu si na výhru Peter ťažko siahne!

Druhý chlap tohto týždňa má ťažkú úlohu. Marek nastavil latku vysoko. Po talianskej kuchyne sa dnes dočkáme Francúzska na tanieri. Výnimkou bude len dezert!

Peter pracuje ako psychológ v detskom domove, je tiež otcom a v kuchyni varí pravidelne. "Verím si, že vyhrám," prezradí Peťo svoje ambície. Faktom je, že v pondelok nastavil Marek, druhý chlap tohto týždňa, latku vysoko. Peter teda má ťažkú úlohu. Hostí bude čakať francúzska kuchyňa. Peter však po francúzsky nevie ani slovo, jeho servírovanie bude teda skôr pripomínať komédiu. Aj on pripraví ako hlavný chod cestoviny, no vo francúzskom štýle. Cestovín už budú mať všetci dosť!

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Kameňom sváru sa však stane až dezert, ktorým bude "piškótový pohár". "Dezert bol veľmi zlý vtip," povie Marek. "Podľa mňa si tam dal to, čo si mal v chladničke," povie Sarah, ktorej sa bude zdať dezert odfláknutý. Ozvlášť po tom, čo Peťovi prišiel jej perník málo. "Prišlo mi to ako veľká urážka," povie mladá kuchárka. "Na štyridsaťročného muža je to dosť slabé," neodpustí si ani Zuzka. Hosťom príde jedlo mdlé, piškóty rozmočené, na vrchu kožka, hostia sa zhodnú na tom, že miesto žalúdka by mal ísť dezert do koša!

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!