Ktoré hlavné jedlá by ste mali vyskúšať u vás doma? Inšpirujte sa reláciou Bez servítky!

AK už ste v koncoch z toho, čo vymyslieť pre svoje ratolesti, partnera či návštevu na obed, alebo večeru, je tu záchrana v podobe chutných receptov na hlavné jedlá!

Uplynulá sezóna relácie Bez servítky priniesla množstvo inšpiratívnych nápadov na varenie. Ak stále varíte dookola tie isté jedla, určite sa vám zopár nápadov hodí. Azda najväčší úspech zožal recept "Na zdravíčko ručičky". Ide o bravčové pliecko na červenom víne. Tento recept si odložte napríklad na romantickú večeru s vaším partnerom. V lete ho doplňte o sezónnu zeleninu a úspech máte zaručený!

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

V lete oceníte tiež variáciu karfiolu. Aj plnený mäskom môže chutiť vynikajúcu. V recepte od Nory Kabrheľovej, ktorý si odniesol pochvalné slová konkurencie, bol karfiol naplnený mletým hovädzím a bravčovým mäsom. Toto jedlo oceníte aj v lete, k plnenú karfiolu vám nebude chýbať ani príloha. Ak ani v lete u vás nemôže cez víkend chýbať rezeň, skúste pre zmenu jeho kečupovú verziu!

Zdroj: TV JOJ

Ľahšiu kuracinu preferujú v lete mnohí z nás. Naplnené prsia špenátom chuťou prekvapia aj tých, ktorý túto zdravú zeleninu nemusia. Ak túžite po niečom ešte ľahšom, ochutnajte doma exotické kuracie curry. Ak vás žiadny z receptov nezaujal, vyberte si z množstva ďalších na podstránke Bez servítky!

Sledujte reprízové časti Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!