Nora Kabrheľová vyzerá na dôchodku perfektne: Pozrite, ako omladla vďaka tomuto!

Do Bez servítky si to opäť namierila aj obľúbená Nora Kabrheľová, ktorú v relácii uvidíte už po tretíkrát. Vyzerá to, že dôchodok je pristane!

Noru Kabrheľovú, v minulosti Mojsejovú, si diváci TV JOJ môžu pamätať z viacerých relácií. Jednou z nich bola nekompromisná reality šou Šéfka, kde rozhodovala o kariére zúčastnených a finálnom grante pre výhercu. Niekoľkokrát sa objavila v módnej šou Nákupné maniačky či v relácii o varení Kapor na torte. Za obdobie, počas ktorého zmizla z televíznych obrazoviek, sa rozviedla so spevákom Braňom Mojsejom, čelila niekoľkým škandálom, no okrem toho sa roky odzrkadlili tiež na jej vzhľade!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Najvýraznejšou zmenou je nepochybne premena na tmavovlásku. Vtedajšia blondínka zmenila vlasy, ale aj šatník na menej výrazný - menej vzorov, výrazných značiek či farebné líčenie. Vo veku 65 rokov vyzerá Nora skutočne obdivuhodne. Vďačiť za to môže nielen vhodnému výberu šatníka, ale aj líčeniu, ktoré jej uberá na veku a dôchodok by ste jej hádali len ťažko. Svoj vycibrený vkus ukázala prednedávnom aj v relácii Nákupné maniačky. Tento týždeň bude vďaka Nore na JOJke opäť veselo!

Sledujte Bez servítky s Norou Kabrheľovou od pondelka do piatka o 17:50 na JOJke!