Keď sa v kuchyni stretnú gastrosexuáli: Filipovo menu by bolo bez chyby, čo však tie bzdechy?

Filip bude mať dnes ťažkú úlohu. Obhájiť si bude musieť svoju kritiku na adresu každého z konkurentov. Navarí bez chybičky?

Možno by ste hádali Filipovo povolanie skôr na Lunu. Je manažérom tetovacieho štúdia, no veľa ľudí ho pozná ako prísneho kritika v gastro sektore. "Robím vlogy o jedle, hodnotím prevádzky," prezradil, ak by ste ho náhodou ako Strýca Filipa nepoznali. Práve odtiaľ pramení jeho kritické očko na všetko, čo sa dá zjesť. "V kuchyni som strávil veľmi veľa času, keďže varím odmalička. Išiel som aj na školu. Som vyučený kuchár. Teším sa, čo ukážem súperom, lebo som ich veľmi kritizoval celý týždeň," prezradí pred prípravou jesenného menu Filip, ktorý si na výhru určite trúfa. Na istotu vsadí aj so svojím pomocníkom. Meno Dano Hrivňák vám určite nie je neznáme. Práve tohto profesionála uvidíte dnes v Bez servítky po boku Filipa!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Kritická na piatkového kuchára bude najmä Sabína, ktorá mu chce celý týždeň zrejme zrátať. "Takúto hustotu nemá mať žiadna polievka," zaznie z jej úst na adresu prvého chodu, ktorý bude pripomínať podľa nej skôr kašu. Filip ju však hneď opraví, že ide o gaštanovú polievku a tá má mať presne takú konzistenciu. Hostia sa pre istotu vybavia aj lupou, aby im neunikol žiaden detail, ktorý môže zmariť Filipove šance na výhru. "Sedlácke jedlo si premenil na kulinársky zážitok," povie Luna na účet hlavného chodu. Pri dezerte si opäť na Filipovi zgustne Sabína. "Ale, keď si kritizoval plesnivé maliny, ja tu vidím nejaké bzdechy," zaznie z úst vizážistky, ktorá si dobre pamätá Filipovu kritiku na jej nevydarený dezert!

Sledujte finále Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!