O Martina sa dnes baby pobijú: Sabína by ho brala všetkými desiatimi, on má oči len pre Nelu!

Tridsiatnik Martin je poriadny drsňák už výzorom. Nezadaný sympaťák je po rozchode, no láska ide neraz aj cez žalúdok. Svojím kuchárskym umením ulahodí aj dámam tohto týždňa!

"Som slobodný, bezdetný a bez záväzkov," zaznie z úst dnešného kuchára pri predstavovaní. Nemá byť táto relácia náhodou o varení? V dnešnej časti to bude vyzerať miestami ako televízna zoznamka. O nezadaného tridsiatnika budú mať záujem hneď dve dámy. Sabína bude nadchnutá z polievky a vedela by si predstaviť mať po boku takéhoto dobrého kuchára. Martin má však oči pre druhú, ktorá tiež neskrýva sympatie. Pre Martinovu smolu je však zadaná a nemieni to meniť!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Martin vôbec neskrýva, že sa mu Nela páči. Presne takúto ženu by si vedel predstaviť po svojom boku. Nela je však zadaná a jediné, čo dnes daruje Martinovi bude priateľská pusa na líce. "Prisám, že som si myslela, že Martin nevie variť," povie Sabína. "Nechceš priateľku?" Zaznie z úst najmladšej z pätice. "Kto má u teba najväčšiu šancu?" Neodpustí si otázku Sabína. "Nela je moja múza," bez váhania povie dnešná hviezda. Podľa Sabíny však za jeho záujmom o Češku je len vzhľad. Sabína sa bude po jeho vyhlásení cítiť dotknuto. Kuchár navarí tak dobre, že si možno po dnešnej epizóde nájde novú priateľku! 

Sledujte Bez servítky pondelok až piatok o 17:50 na JOJke!