Do Jimmiho sa chalani pustia už pri predjedle: TAKÉTO ostré slová určite nečakal!

Imrich Rigó, ktorého všetci poznajú pod prezývkou Jimmi, je kuchárom povolaním. Svoje varenie sa snaží stále inovovať, no jeho hostia to dnes neocenia!

Jimmi sa opäť so svojou rodinkou presťahoval. Šťastne ženatý chlap priznáva, že láska ide cez žalúdok. Milovanej partnerke aj deťom vyvára najradšej. Dnes bude musieť navariť pre štyroch statných chlapov. Táto úloha vôbec nebude jednoduchá, keďže sú to všetko kuchári. Jimmi sa bude snažiť zo všetkých síl, aby silnú konkurenciu porazil. "Dnes im ukážem, ako sa má variť!"

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Hosťom navarí to, čo majú radi doma, ale aj niečo nové. Inšpiráciu bude hľadať u Peruáncov. "Toto je peruánske jedlo. Je to Chicharrón," odprezentuje Jimmi svoj prvý chod. Presvedčiť sa ich bude snažiť o tom, že presne takto má toto jedlo vyzerať. Martin mu však ihneď oponuje, od originálu to má veľmi ďaleko. "Je to tak napoly Chicharrón," povie na adresu Jimmiho predjedla Pali. Chlapi budú mať veľký problém len pokrájať mäso, nie to ho ochutnať. Jednému vystrelí pri pokuse z taniera. "Našiel si to niekde, išiel to spraviť, nevyšlo mu to," okritizuje to Marek. "Jimmi by sa na exotiku nemal ďalej púšťať," neodpustí si ostré slová Martin. "Mám pocit, že sa troška predvádzajú," bude sa názoru držať samotný Jimmi. "Gastronómia je ďaleko od neho," adresuje kuchárovi Marek. "Chceš sa na niečo hrať," povie zase Martin. To kritickým slovám po predjedle zďaleka nebude koniec!

Sledujte Bez servítky od pondelka do piatka o 17:50 na JOJke!