Aké dezerty si vás najviac získali? Inšpirujte sa pri sviatočnom pečení pomocou Bez servítky!

Kto nemá rád sladkú bodku po dobrom jedle? Možno si ju nedoprajete každý deň, no občas stojí za hriech ochutnať nejaký dobrý dezert!

Na sladké je takmer každý, nie každý je však pekár, ktorý si trúfa v relácii Bez servítky pripraviť lahodný dezert. Väčšina súťažiacich však túto možnosť v našej šou využila a mnohí mali úspech. Dezert vie častokrát zachrániť nepodarenú večeru. A aké sladké recepty si vás získali najviac? Vybrali sme ich päť, ale na podstránke s receptami ich nájdete omnoho viac!

Bezkonkurenčne najviac kliknutí priniesol čokoládový recept s názvom "Čokinka". Ak ste milovníkmi tejto suroviny, recept bude mať veľký úspech aj u vás doma. Recept z kakaa vás tiež veľmi oslovil. Pod zložitým názvom "Pan de miel" sa pritom skrýva jednoduchý perník. Treticu najpopulárnejších dezertov uzatvára jeden zdravší recept, a to mrkvová torta s mascarpone!

Zdroj: TV JOJ

​Mnoho z vás si kliklo aj na recept s príznačným názvom pre toto obdobie. "Snehulienka" je roláda z vaječným bielkov, ktorá nevyžaduje množstvo ingrediencií ani ťažkých príprav, napriek tomu ohúri vaše chuťové poháriky. Tradičnú krupičnú kašu netreba nijak zvlášť pripravovať a jej recept možno viete spamäti. Tradície vás stále oslovujú aj v Bez servítky!

Bez servítky sa na JOJku vracia s novými časťami už 8. januára 2024!