Je vám známy tento kuchár z Bez servítky? Aha, kde ste ho mohli na JOJke vidieť!

Tento týždeň môžete v relácii Bez servítky sledovať profesionálnych kuchárov. Mnohí vám môžu byť známi z počutia, iných kuchárske umenie ste možno už skúsili, niektorých ste mohli vidieť tiež v iných TV reláciách!

Medzi známych kuchárov z pätice rozhodne patrí aj Marek Ort, ktorý je divákom TV JOJ určite povedomý. Ide o kuchára, ktorého ste pravidelne mohli vídať v relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja. Táto relácia patrila medzi obľúbené kuchárske šou. Ako profesionálneho odborníka na jedlo Mareka dobre poznáte. V zopár epizódach si aj samotný Marek skúsil, aké je to variť za extrémne krátky čas. O tom, aký je kuchár sa dnes presvedčia jeho hostia z brandže! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Dnešný kuchár skutočne žije varením. Panvice má odložené dokonca aj vedľa postele. "Odjakživa som chcel byť kuchárom. Už na základnej škole som miesto dielní chodil na varenie so spolužiačkami," prezradí v Bez servítky. Okrem kuchárstva sa venuje aj svojím dvom synom. Doma má dokonca vlastný kufrík s kuchárskym náčiním. Správny kuchár totiž varí so svojím vlastným vybavením. Ocenení ma za varenie tiež niekoľko. Môže tento kuchár vôbec s menu ešte prekvapiť? 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte premiéru Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!