Experiment, aký ani od Sama nečakali: Mix zemiakových placiek a morskej ryby hostí zmätie!

Sama možno charakterizovať skôr ako kuchára - začiatočníka, no zároveň sa nebojí poriadne odvážneho experimentovania!

Samo Miškov je u mladých ľudí dobre známym chalanom. Moderuje a pre mnohých je populárny tiež ako influencer. Nahráva najmä vtipné videá a ten humor prepašuje aj do svojho menu. Jedine, že by to myslel vážne. Predjedlom strávi zopár minút, hlavné jedlo bude o niečo väčšou výzvou. Aby hosťom pripravil niečo, čo pravdepodobne nikdy predtým neochutnali, k morskej rybe zvolí placky, a to naše tradičné zemiakové. Lososa má veľa ľudí rado, inak to nie je ani s plackami, no dať ich dokopy? To už si vyžaduje dávku odvahy! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Po predjedle budú hostia čakať, teda skôr nečakať, že je Samo v kuchyni zdatný. Neprekvapí ich len tak pohodené jedlo na tanieri. "Až príliš kolotočárske na mňa," zaznie z úst Tiny na adresu dizajnu hlavného chodu. "Spolu to nedáva žiaden zmysel. Ako keby som si poskladal jedlo z troch objednaných jedál, ktoré mi zostali po týždni," opíše hlavné jedlo zase Pali. Iným to pripomenie dokonca zabíjačku. "Ešte som sa nestretla s kombináciou zemiakových placiek a morskej ryby, a to som pracovala v gastre osemnásť rokov," povie na margo experimentu Zuzka. Prekvapí hostí napokon chuť dvoch protichodných jedál? 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!