Veselý program u Andrey vystrieda nečakane zdravé menu: Ale to sedenie! TAKTO sa dá najesť?

Máme tu záver týždňa zaujímavej dámskej zostavy. Ostala nám Andrea, ktorá stále môže zamiešať karty. Prekvapí nielen s menu, ale tiež programom a prestieraním!

Andrea Fedak je majiteľkou vlasového salóna a zároveň influencerkou. Na sociálnych sieťach sa prezentuje ako milovníčka jedla, pri ktorého konzumácii často mľaská a komentuje ho svojským humorom. Tisíce ľudí si ju vďaka tomu zamilovali. Crazy Deya, ako znie jej pseudonym, je pôvodom z východu, no aktuálne žije v Bratislave. Keďže jedlo miluje, očakáva sa, že vie aj variť. "Ako som pažravá, som aj zanietená pre varenie," zaznie z jej úst pred prípravou jedál v Bez servítky. Odvážna Deya bude variť sama a zvolí suroviny, ktoré má sama veľmi rada! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Prekvapivo Andrea zvolí zdravé suroviny, čo by ste možno od nej ako milovníčky fast foodu nečakali. Ešte väčším prekvapením bude program "múčny tanec". Jej hostky budú musieť odhŕňať múčnu kopu, aby sa dostali ku kvetu v strede. Prehrou bude buď spev, alebo položenie tváre do múky. Iris si zvolí cestu "pleťovej masky " miesto spevu, keďže ho podľa vlastných slov vôbec nevie. To nebude prekvapeniam koniec. Keď zistia dámy, ako sa majú u Deyi usadiť, nebude to každej po chuti. Každá bude mať vlastný stolček a sedieť budú na vankúši. Vedeli by ste sa takto najesť?

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!