Prekvapivý večer: Dávid pripraví národné jedlo v sladkom šate aj prípitok, aký sme ešte nevideli!

Môže tento týždeň hostí ešte niečo prekvapiť? Gastronomický zážitok zažili hostia každý deň, Dávid však stále môže zamiešať karty, a tak sa aj stane!

Aj Dávid je food blogerom. Hostia majú od posledného kuchára tohto týždňa veľké očakávania. Ešte pred samotným jedením a programom, ktorý bude pred večerou, dostanú hostia prípitok. Tradične. No rozhodne to nebude žiadny tradičný prípitok, ale vývar. Miesto polievky sa ho dočkajú už v podobe prípitku. Skutočne originálne privítanie ocení abstinentka v partii, ale aj všetci ostatní, ktorým bude zima a milovníci dobrého jedla. Obzvlášť, ak k tomuto "drinku" pripraví Dávid chlebíček na zajedenie!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Dávidov večer bude aj po originálnom predjedlo pokračovať v znamení prekvapení. Jeden z hostí sa po zjedení predkrmu takmer rozplače. "Mne sa niekedy stane, že ma jedlo dojme takmer až k slzám, toto bolo takmer ono," zaznie z úst Daniela. Niečo také originálne dokonca hostia neevidujú v žiadnej reštaurácii. Dávid je skutočne originálnym a zážitkovým kuchárom. Do sladkého prevedenia dá slovenské národné jedlo. Halušky na sladko? To znie ako bizarnosť, no opak bude pravdou. Základom stále ostanú zemiaky a brynzda, no do misky pôjdu s haluškami oriešky, med a ďalšie suroviny, ktoré si môžete po epizóde pozrieť na stránke receptov.  

​Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!