Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Bravčové rebrá - 2,2 kg
Marináda:
1dcl panenského olivového oleja
2,5 PL medu
2,5 PL sójovej omáčky
1,5 čl oregano
čierne korenie
soľ
čilly
Mrkvovo - cibuľovo - zemiakové pyré:
Polovica- maslo 82%
3 dcl - mlieko 3,5%
5 ks - zemiaky
4ks - mrkva
3/4 ks biela cibuľa
Postup:
Potrebujete iba med, čierne korenie, soľ, sójovú omáčku, olej a oregáno a dokážete vytvoriť skvelú a zdravšiu marinádu na každú príležitosť. Tieto rebierka som si namarinovala už deň vopred aby sa nám stihli prepojiť chute a teraz ho už dáme zapiecť. Rúru som si predhriala na 200° a teraz do nej vložíme pripravené mäsko. Parinut pečieme a už keď sa nám na vrchu trochu mesko upečie, tak ho potom oblievsme vlastnou šťavou. Dávame pozor, aby sa nám nepripiekol a neskaramelizoval med a v prípade potreby podlejeme trochou vody.
Neskôr rozohrejeme rúru na 220° a pečieme do ružova.